Konferencianap Pilisvörösváron

2023. április 05.

2023. április 5. szerda 10.30 órai kezdettel a Saint-Gobain tagtársunk meghívására Pilisvörösvárra, ahol a cégcsoport újonnan elkészült és minden igényt kielégítő továbbképző központjában tartottuk meg az ez évi konferenciánkat. A meghívó fél nemcsak a helyszint biztosította részünkre, de résztvevőket érkezéskor kávé, üdítők fogadták, a déli szünetben fantasztikus büfé ebédet is kínáltak.

A tagság érdeklődését jellemezte, hogy több, mint 40 fő vett részt az eseményen.

A program Ádám István alelnök beszámolójával kezdődött, ami az ÉVOSZ tisztújító közgyűlésén elhangzottakat foglalta össze.

Tóth Sándor (Saint Gobain) előadást tartott az építési üvegek területén bevezetett újdonságokról, majd Kucsera Márton (Cutting Edge) ismertette a csepeli Jedlik Ányos gimnázium üvegezett acél tetőszerkezetének tervezési és kivitelezési munkáiról.

A SIKA cég képviseletében Szijj Anikó bemutatta a Sikasil WT 66 gyorsított kötésű szilikon ragasztóanyag technológiai alkalmazását.

Az ebédszünetet követően Dr. Kaiser Ferenc a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docensének érdekfeszítő előadása hallgathattuk meg az ukrán helyzetről: “Előzmények, kilátások, tapasztalatok” címmel. Az előadást követően beszélgetésnek csak az idő lejárta tudott véget vetni.