Hírek - 10/01/2022

2022. október 27.

Október végén 34 érdeklődő jelenlétében megtekintettük Budapest egyik kiemelt beruházását. A pesti belváros három értékes műemléképülete Vörösmarty tér–Vigadó utca–Apáczai Csere János utca–Dorottya utca által körülhatárolt tömbben új funkciót kap: TSPC generáltervezésében és BDPST Group és a CRETUM komplex, műemlékvédelmi értékek szerint megvalósuló rekonstrukciójának köszönhetően a három épületből álló egységben ötcsillagos szálloda, panorámás apartmanok és exkluzív lakások, éttermek, üzlethelyiségek, valamint tetőterasz és étterem kap majd helyet.

2022. október 13.

Október 13 és 15. között végre létrejött a már 2020-ra tervezett városlátogatás, melyet a COVID járvány miatt kellett 2 évre elhalasztani. a 32 résztvevő bizonyította, hogy a tagság már nagyon várta ezt a programot.

A rövid, de a programokkal sűrűn megszervezett 3 nap sikerét az is emelte, hogy ismét kivételesen jó idegenvezető kalauzolta csoportot. Igazán jó eszenciát kaphattunk Rotterdam és Amsterdam újkori építészeti remekműveiből, de az esti csatornahajokázással egybekötött vacsora is emlékezetes esemény marad.