Hírek - 10/01/2012

2012. október 31.

Szeretettel meghívjuk a HŐSZIG Kft. Üveges Üzletágának és a Saint-Gobain Glass Clima Plus Securit partnerhálózatának közös 2012. november 6-án a Budaörs, Holiday Inn rendezvénytermében tartandó szakmai napjára.

2012. október 31.

Tisztelt ALUTA Egyesület!
 
Cégünk szakmai konferenciát szervez, melyre 2012. december 4-én kerül sor.
 
A konferencia legfőbb témája az elektronikus számlázás 2013. január 1-től életbe lépő módosításainak áttekintése, megismerése. 
A törvényi módosításokról a NAV elnökhelyettesi tanácsadója, Dr. Kovács Ferenc tart részletes beszámolót.
Emellett szakmai ismertetőt tart az elektronikus számlázás könyvelési gyakorlatairól az MGI-BPO egyik tanácsadó munkatársa.
 

2012. október 18.

2012. október 18-án, csütörtökön megtartották a gödi hagyományos, immáron 16. Fémszerkezeti Konferenciát a Dunamenti Tűzvédelmi Zrt. Aphrodite Hotelének Konferenciatermében. A "Gépek, berendezések, korszerű gyártástechnológiák" - köré csoportosított előadások nem csak a súlyos válságban lévő építőipart, hanem a kissé jobb helyzetben lévő teljes fémszerkezetgyártást (hídépítést, technológiai acélszerkezet-gyártást, gépipart stb.) érintették.

2012. október 15.

Hét pályázat érkezett be eddig a Nívódíjakra .
 
A benyujtási határidőt oktober 20-ig meghosszabbítottuk, és a pályázatot nemcsak az Expert Pointnál, hanem a Döbrentei téren  is le lehet adni.

2012. október 15.

36 fős csoport utazott Rómába az ALUTA tagok közűl. Prezentációt hallgattak meg a Maximilian Fuksas által tervezett, és kivitelezés végső stádiumában lévő Nuvola Kongrasszusi Központról.  Ezután a projekt helyszini bejárása és „megcsodálása” során megismerkedtünk a 6000 fős előadó termet és egy „felhőben” uszó 1800 fős második termet magába foglaló létesítménnyel. Részletes ismertetés az  ALUTA konferencián, november 15.-én lesz sok fotoval. Addig is megtalálható az interneten a http://www.fuksas.it/lanuvola/ cimen.