Aluta látogatás Debrecenben

2016. június 08.

Két ALUTA tag, nevezetesen a Medmix Center Kft és a Háló és Marco Kft meghívására egynapos látogatást szerveztünk Debrecenbe, hogy a megtekintsük a város nemrég elkészült, vagy folyamatban lévő beruházásait.

A kirándulást keretbe foglalta, hogy a Nagyerdő melletti Régi Vigadó étterem kerthelységében gyülekeztünk, ahol a figyelmes vendéglátók reggelivel várták az érkezőket. Később itt is fejeződött be a rendezvény.

A látogatás első helyszíne a Nagyerdei Stadion volt, ahol a szakmai bemutatót  Hegymegi István a Hunép Universal ZRt általános vezérigazgatója tartotta. Ezt követően a Debreceni egyetem új Sporttudományi Oktatóközpontját, és egy felújított kampusz épületét néztük meg. A Debreceni Egyetem grandiózus központ épületét is útba ejtettük, ezt követően  a Debreceni Református Hittudományi Egyetem felújított központi épületét jártuk be, végezetül ennek a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola  újonnan épült kétszintes spotcsarnokát látogattuk meg. A buszos városjárásnak kora délután lett vége a kiindulási pontnál, de a késői ebéd előtt az Egyesület egy rövid Taggyűlést tartott, ahol Fegyverneki Sándor elnök úr tájékoztatta a résztvevőket az aktuális ügyekről.

A program egy kiadós ebéddel zárult.

Ez úton is köszönjük Bakó István és Háló György uraknak a szervezést és a nagyvonalú vendéglátást.