ALUTA a CONSTRUMÁN

2012. április 23.

2012. április 18-22-ig tartott nyitva Magyarország legnagyobb építőipari seregszemléje, s az előzetes adatok szerint mintegy 50 ezren látogattak ki a HUNGEXPO-ra. A kiállítás tematikájában is közelített az egyéni vásárlói igényekhez, több programmal és kedvezményes akciókkal fogadta a vásárlókat. A szakmai érdeklődőket több mint 40 konferencia várta, s számos újdonság az 500 kiállító részvételével, 20 ezer négyzetméteren berendezkedő vásáron. 

Ebben az évben az „otthonbelsőtől a külvárosig” fogta át az építészet, az építkezés témaköreit a három egy időben zajló kiállítás. A CONSTRUMA 31. Nemzetközi Építőipari kiállítás, az OTTHONDesign - 1. Otthonteremtési szakvásár, és az URB:ICON - 1. Nemzetközi városfejlesztési kiállítás. 

Az ALUTA Korszerű Építéstechnológiai és Innovációs Klaszter nem csak mint a Construma FRONTAL betétkiállításának szakmai védnöke vett részt a nagyszabású építőipari seregszemlén, hanem szakmai konferenciát is tartott "Környezettudatosság a korszerű építészetben - Mitől passzív, mitől aktív, mitől zöld, mitől LEED a ház?" címmel. 

Az idei Construma leginkább intenzitásával nyerte el a kiállítók elismerését, hiszen a látogatók többsége konkrét vásárlási szándékkal érkezett. Az építőipar közismert nehézségei ellenére, ezen a fórumon sikerült megtalálni a kínálat és kereslet közötti legrövidebb utat, a mindkét fél számára előnyös megoldásokat. 

A HUNGEXPO a CONSTRUMÁ-t legközelebb jövő áprilisban rendezi. Találkozzunk jövőre is!