Saint-Gobain Hungary Kft.

Cégismertető: 

A Saint-Gobain Glass, a világ egyik legnagyobb síküveg gyártója, a Saint-Gobain Innovatív Anyag ágazat részét képezi. 350 éves múlttal a hátunk mögött a Saint-Gobain Glass nagy hatást gyakorolt az építészetre és a későbbi modern felfogású tervezésre.

 

A Flat Glass (Síküveg) divízióban központi szerepet vállaló Saint-Gobain Glass legfőbb termékei a float üveg, a bevonatos és a laminált üveg, melyeket szigorú minőségi követelményeknek megfelelő minőségben állít elő.

Az üvegtípusok széles választéka és a sokféle előnyös tulajdonságuk lehetővé teszi a háztulajdonosok és építészek számára azt, hogy minden eddiginél sokrétűbb megoldási formák közül választhassanak.

 

Legyen az energiahatékonyság, akusztika, biztonság/védelem, könnyen tisztíthatóság vagy napfény-szabályozás, a Saint-Gobain Glass csúcsteljesítményű, minőségi termékek széles választékát kínálja, amelyeket speciálisan, a piac változó igényei szerint fejlesztettek ki.

 

A projekt piacra a Saint-Gobain tökéletes megoldásokat kínál a természetes fénnyel teli nyitott, tágas tereket kereső építészek számára. Kültéri üvegeink széles skálája ideális építészeti megoldást nyújt látszóbordás és strukturális homlokzati alkalmazásokhoz egyaránt.

 

A Saint-Gobain SGG COOL-LITE® termékcsaládja magas szelektivitású napfényszabályozó bevonataival és a sajátos megjelenésének köszönhetően ideális megoldást kínálnak azok számára, akik energiatakarékos és esztétikailag kellemes megoldásokat keresnek modern épületek számára, például irodaházakhoz, kórházakhoz, iskolákhoz és egyéb olyan épületekhez, ahol a nap hőhatásának csökkentésére ugyanakkor fényre van szükség.

 

 

A Saint-Gobain beltéri üvegtermékekből  is széles skálával rendelkezik, hogy minden alkalmazáshoz a legmegfelelőbbet kínálja a tükröktől a dekorüvegekig, szitázott vagy festettől a lakkozottig, a legkülönfélébb színekben és mintázatokkal. A belsőépítészeti alkalmazásokhoz kínált termékcsaládunk: az SGG DECORGLASS®; az SGG MASTERGLASS® és az SGG PLANILAQUE®, stílust és szépséget kölcsönöz bármely alkalmazás számára, melynek célja, hogy kifinomult környezetet hozzon létre a lakó- és középületekben, az iroda- vagy üzlethelyiségekben.   

 

A Saint-Gobain 37 float-üveg gyártósorral (köztük 10 vegyesvállalat), és 17 bevonó sorral rendelkezik világszerte, amelyek a legkülönfélébb üvegtípusokat gyártják: színtelen float üveget, low-e típusú üveget, hengerelt üveget, laminált üveget, napfényvédő és multifunkciós üvegeket.

Elérhetőségek: 

Saint-Gobain Hungary kft

2085 Pilisvörösvár, Bécsi út 07/5 hrsz.

Adószám: 10426577-2-44

 

Képviselő az ALUTA-ban: Széll Andrea Sarolta, értékesítési vezető

akadályoztatás esetén: Tóth Sándor, építész tanácsadó

Főbb termékek, tevékenységek, szolgáltatások: 

• Float üveg 

• Bevonatos üvegek: napvédő és multifunkciós üvegek, low-E üvegek,

• Hengerelt-üvegek,

• Laminált üvegek

Referenciák

Groupama Aréna, Budapest
Groupama Aréna, Budapest
BMW-Welt Showroom, München
BMW-Welt Showroom, München
BSU Behörde für Stadtentwicklung und Umwelt, Hamburg
BSU Behörde für Stadtentwicklung und Umwelt, Hamburg
Hotel Waldorf Astoria (Zoofenster), Berlin
Hotel Waldorf Astoria (Zoofenster), Berlin
Hotel NH Bratislava Gate One, Bratislava
Hotel NH Bratislava Gate One, Bratislava
DLF Project, Gurgaon, India
DLF Project, Gurgaon, India
Hans-Sachs-Haus, Aachen
Hans-Sachs-Haus, Aachen
Nordic Light Office, Budapest
V17’ Business Center, Budapest
Grundfoss, Székesfehérvár
DILK, Debrecen
Kormányhivatal, Budapest
Járásbíróság, Debrecen
Városháza, Eger