ALUKONSTRUKT Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Alapítás éve: 
1 993
Cégismertető: 

Az Alukonstrukt Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.-t négy magánszemély alapította 1993-ban, Szegeden. Az alapítók korábbi tevékenységük során széleskörű hazai és nemzetközi tapasztalatot szereztek az alumínium nyílászárók, függönyfalak, homlokzatburkolati rendszerek, valamint könnyűszerkezetes épületek, csarnokrendszerek tervezése, gyártása és helyszíni szerelése területén. A magas színvonalú saját tervezés és gyártás biztosítja a változatos szerkezeti kialakítások, esetleges kivitelezés közbeni, megrendelői módosítások rugalmas követését.

A megrendelések maradéktalan teljesítésének legfőbb biztosítéka és bázisa a saját tulajdonú, korszerű technológiával felszerelt, daruzott, 9.700 m2 gyártócsarnok és a jól képzett szakember gárda.
E termelési háttér teszi lehetővé a megrendelések széleskörű, költségtakarékos kielégítését, rövid vállalási határidők garantált teljesítését.

Az alkalmazott profilrendszerek és technológia minden építészeti igény gazdaságos kielégítésére alkalmas. A korszerű technológia egyedi és sorozatgyártást egyaránt lehetővé tesz.

Az itt készült nyílászárók garantálják a velük megvalósuló hagyományos és könnyűszerkezetes épületek esztétikus megjelenését, illetve energiatakarékos üzemeltetését.
A társaságunk által gyártott és szerelt kazettás homlokzatburkolati rendszer rendkívül modern, változatos, esztétikus megjelenést biztosít az igényes kivitelű iroda és középületeknek.

A homlokzatburkolati rendszer, az alkalmazott technológia révén a legszigorúbb épületfizikai és környezetvédelmi követelményeknek is megfelel.

A technológiai sor alkalmas korszerű előkezelésre, kromátozásra, foszfátozásra és az előkezelt elemek beégetett elektrosztatikus porfestésére, a RAL színskála bármely színében.

Cégminősítés: 
  • ISO 9001: 2000
  • AFMSZ tagvállalat
  • MBVTI acélszerkezet gyártás tanúsítvány
Elérhetőségek: 
Főbb termékek, tevékenységek, szolgáltatások: 
  • Acélszerkezetek tervezése, gyártása és helyszíni szerelése
  • Alumínium nyílászáró szerkezetek tervezése, gyártása és helyszíni szerelése
  • Homlokzatburkolati rendszerek tervezése, gyártása és helyszíni szerelése

Referenciák

Malom Center - Kecskemét

Árkád Bevásárlóközpont - Pécs

Árkád Bevásárlóközpont - Pécs